Rreth nesh

kompani

Qingzhou Hanyang serë Project Co, Ltd zhvillon nga Qingzhou Xianke pajisje mekanike Co, Ltd mënyrë që të plotësojnë nevojat e zhvillimit të produkteve. Qingzhou Xianke mekanike Device Co, Ltd, u themelua në vitin 2010, dhe ajo ka qenë e përkushtuar për projektimin, kërkimin dhe prodhimin e inxhinierisë serrë dhe rërë minierave machinery.After shumë vite të zhvillimit, prodhimit profesional dhe të ndërtimit, në vitin 2016 kompania jonë themeluar degë Kompania Qingzhou Hanyang serë Project Co, Ltd, Hanyang bujqësia e specializuar në projektimin serë, prodhimin, ndërtimin, kultivimin dhe pas shitjes shërbimi.
kompani

vjetërsi

Kompania mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 15.000 metra katrore, dhe llogaritë punëtoria prodhim për dy të tretat e të gjithë zonën. Punëtoria prodhim është e pajisur me pajisje të plotë dhe ndërtimi zyra është i pastër dhe të rregullt. Tani kompania ka ngritur departamenti i prodhimit, Departamenti i Personelit, shitjes departament, departament R & D, departamentin e dizajnit, blerjen e departamentit dhe departamenteve të tjera. Personeli Zyra afat-gjatë të qëndrueshme në rreth 20 persona, 15 inxhinierë teknike, punëtorët e fabrikës janë të qëndrueshme për një kohë të gjatë në më shumë se 50 njerëz, personeli ndërtimi 108 njerëz, shumica janë punëtorë të kualifikuar teknik që të angazhuar në këtë industri për shumë vite .
vjetërsi

partner

Pas shumë vitesh të funksionimit dhe të kërkimit, ne përdorim cilësi të shkëlqyera produktit dhe pas shitjes shërbimi për të fituar konsumatorët dhe për të krijuar një tregje të qëndrueshme vendas dhe të huaj. Deri më tani, produktet tona janë shitur në më shumë se 30 provincat, komunat dhe rajonet autonome, dhe të eksportuar me sukses në Rusi, Indi, Afrikën e Jugut, Vietnami, Bangladeshi, Singapori, Nigeria, Kenia, Togo, Kongo dhe vendet dhe rajonet e tjera. Ne kemi marrë një brohorit të gjerë dhe të krijuar marrëdhënie afat-gjatë bashkëpunimi me klientët vendas dhe të huaj.
partner

Hetim Për çmimore

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.
Produktet më të mira, cilësi më të mirë të shërbimit, çmimi lowset, Hanyang do të sjellë më shumë pamje në oborrin tuaj, ne do të të lumtur për shërbim ju, ju jeni të mirëpritur për t'u konsultuar.
Hanyang
WhatsApp Online Chat!